Realdania-0
Realdania-1

Realdania

  • Udført: 2006 / 2009
  • Type: Ombygning og indretning af supplerende lejemål I Nicolai Eigtvedsgade, samt indretning af nyt lejemål på Jarmers plads.
  • Rolle: Leje- og procesrådgiver

Målsætning
Lejemål på Nicolai Eigtvedsgade: at skabe et velfungerende arbejdsmiljø i et supplerende areal, hvor der med enkle tiltag blev skabt designmæssig sammenhæng med de eksisterende etager.

Lejemål på Jarmers Plads: At sikre bedst mulig indplacering og indretning i et ny ombygget hus.

Lejerådgivning – programmering af Realdanias daværende lejemål på Nicolai Eigtvedsgade i forbindelse med ombygning og udvidelse af dette. Denne programmering anvendtes også som grundlag for disponering og indretning af nyt lejemål på Jarmers Plads.

Udarbejdelse af rumprogram som bilag til overordnet program for nyt domicil på Bryghusgrunden.

Procesledelse og brugerinvolvering – afholdelse af interviews med ledergruppen i forbindelse med udarbejdelse af rumprogram. Afholdelse af møder med ledelse gennem hele forløbet med ombygning eksisterende lejemål. Koordinering i forbindelse med indflytning på Jarmers Plads.

Rum og inventar
Lejemål på Nicolai Eigtvedsgade:
Udarbejdelse af disponering, detailindretning og inventarforslag til nyt arbejdsområde. Kvalificering af arbejdsområder gennem etablering af mindre, funktionelle rumligheder i det åbne kontormiljø. Disse rumligheder blev etableret gennem design af specialinventar samt brug af kunst udvalgt i samarbejde med gallerist Christian Dam. Etablering af supportrum i form af mindre telefonrum/møderum.

Design af specialinventar i form af stor dobbeltsidet reol, der kunne tilgås fra begge sider. Reolen kunne lukkes af med lange flytbare tekstilbaner i filt. Reolen fungerede samtidig som rumdeler og havde en akustikregulerende effekt.

Design af udstillingsmoduler til at fremvise Realdanias egne projekter. Modulerne var udført som store væghængte elementer med magnetisk overflade. Hvert element var udformet som en bog, man kunne bladre i.

Design af funktionel rumdeler i form af svævende skillevæg med whiteboard overflade, der gør væggen velegnet til ideudvikling, møder og præsentationer.

Nyt lejemål på Jarmers Plads:
Udarbejdelse af indretningsplaner, indplaceringsplaner samt flytteplaner i forbindelse med flytning.


Lignende projekter