Søren Jensen, Aarhus-0
Søren Jensen, Aarhus-1

Søren Jensen, Aarhus

  • Udført: 2014
  • Type: Ombygning af eksisterende kontorhus fra 1955
  • Rolle: Procesrådgivning og indretning
  • Areal: 650 m2
  • Arbejdspladser: 44
  • Budgetramme: -

Målsætning – at renovere eksisterende lejemål med udgangspunkt i organisationens værdier, og skabe en ramme, der bidrager til at brande Søren Jensen overfor både kunder og potentielle medarbejdere. Derudover var det målsætningen at skabe rum til faglig passion og understøtte varierede arbejdsformer.

Procesledelse og brugerinvolvering – beskrivelse af målsætning i samarbejde med Søren Jensen, samt afdækning af behov og ønsker. Facilitering af brugerproces gennem inddragelse af brugergruppe workhops.

Rum og inventar – disponering, projektering, indretning, farvesætning samt valg af inventar og farvesætning.

Den arkitektoniske ramme er suppleret med fastbygget funktionelt specialinventar, tegnet specifikt til de enkelte rum. Det faste inventar består af ét langt element, der løber langs vinduesfacaden i hele husets længde. Rumadskillelser på tværs af bygningen er etableret i glas, så øjet kan følge elementet i hele dets udstrækning. Elementet fungerer skiftevis som højt bord med udsigt og sofa med indsigt.

Den store skala skaber kontrast til det øvrige inventar, understreger lejemålets 60 meter lange udstrækning og giver samtidig visuel og rumlig sammenhæng mellem yderområderne i lejemålet.

Arbejdspladserne er fortættede, og derved er der skabt rum til et stort projektområde, der er tilgængeligt for alle. En lille frokoststue er åbnet op og omdannet til byens bedste mødested, både til spisning, småmøder og arrangementer.

De nye rammer har skabt en funktionel, attraktiv og præsentabel ramme for Søren Jensen med respekt for den oprindelige arkitektur og plads til arbejdsglæde.


Lignende projekter