Søren Jensen, København-0
Søren Jensen, København-1

Søren Jensen, København

  • Udført: 2014
  • Type: Renovering og sammenlægning af to eksisterende lejemål
  • Rolle: Lejerådgivning
  • Areal: 350 m2
  • Arbejdspladser: 15-30
  • Budgetramme: -

Målsætning – at etablere et nyt og større kontor placeret centralt i København for herigennem at opnå større synlighed og bedre mulighed for vækst.

Lejerådgivning – mtre har fundet relevante lejemål i det indre København og i samarbejde med Søren Jensen analyseret fordele og ulemper forud for valg af endeligt lejemål. Efterfølgende har mtre ydet bistand i forbindelse med indgåelse af lejekontrakt.

Rum og inventar – disponering, projektering, indretning, farvesætning og inventar.

Valget faldt på et hus fra 1895 opført med en bærende stålkonstruktion. Denne bygningskonstruktion gør det muligt at skabe meget store rum med god loftshøjde. Lejemålet var nedslidt og opdelt i mange små rum. Det er nu blevet renoveret, så det fremstår som en rå og kreativ ramme med en industriel og værkstedspræget karakter. Lejemålet rummer både kontorområder, små og store møderum, dagligstue, køkken og værksted til brug for medarbejdere fra hele landet.

Projektet har skabt åbenhed og sammenhæng i et kringlet lejemål, som strækker sig gennem forhus, sidehus og baghus.

Lejemålet er bundet sammen af farvesætning, belysning og brug af materialer, farver og overflader på både gipsvægge, glasvægge med træsprosser, gulve og inventar. Ved hjælp af disse tiltag kommer husets industrielle karakter igen til sin ret.


Lignende projekter